ΙΣΤΟΡΙΑ

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια σε ένα τραπέζι με φίλους και αρκετά σουβλάκια τα οποία εντέλει δεν καταφέραμε να ψήσουμε καλά.

Η αρχική ιδέα ήρθε μετά από λίγο που κάποιος από την παρέα είπε αγανακτισμένος

“Και να είχαμε μια ψησταριά που να τα ψήνει μόνη της”.

Τότε η ιδέα φάνταζε σαν να θέλουμε να πάμε στο φεγγάρι με δικό μας διαστημόπλοιο.

Την επόμενη κιόλας μέρα πιάσαμε δουλειά στο οικιακό μας «μηχανουργείο» με τεράστιες ελλείψεις μιας και ήταν μόνο για να κάνουμε το χόμπι μας.

Μετά από ατελείωτες ώρες σκέψης και τεράστια επιμονή τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται.

Η πρώτη Ψησταριά Αυτόματης Τροφοδοσίας ήταν γεγονός!

Δεν το πιστεύαμε ότι είχαμε ολοκληρώσει την πρώτη μας αποστολή.

Λίγες μέρες μετά ξεκινήσαμε την διαδικασία κατοχύρωσης της ψησταριάς για την οποία πήραμε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Αυτή η διαδικασία έγινε άλλες 5 φορές μέχρι σήμερα και είναι ο λόγος που στο λογότυπο μας έχουμε 6 χρυσά αστέρια.

Η ιδέα του καταστήματος και του E-shop ήρθε λίγους μήνες αργότερα μιας και θέλαμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας πανελλαδικά. Έτσι πήγαμε και βρήκαμε οι ίδιοι τους καλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού μαζικής εστίασης από όλη την Ελλάδα και συνεργαστήκαμε μαζί τους για ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και η πρώτες μας ολοκληρωμένες δουλειές στον τομέα της εστίασης ήταν γεγονός!

Είχαμε σχεδιάσει, μελετήσει και παραδώσει ολοκληρωμένα τα πρώτα 3 καταστήματα με μεγάλη επιτυχία!

Στην συνέχεια θέλοντας να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους ανθρώπους πέραν από το επαγγελματικό κομμάτι προσθέσαμε και μια τεράστια γκάμα Οικιακών Ψησταριών και Αξεσουάρ Ψησίματος κορυφαίας ποιότητας και κατασκευής από τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες ανά τον κόσμο όπως Broil King, Napoleon, Weber, Outdoorchef και Traeger οι οποίες είναι οι καλύτερες παγκοσμίως στον τομέα του BBQ.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη των αναγκών σας καθώς επίσης ενημέρωση και καθοδήγηση σε Οικιακό και Επαγγελματικό επίπεδο έτσι ώστε η επιλογή των προϊόντων να καλύπτει πλήρως τις δικές σας ανάγκες.

Το κατάστημά μας παρέχει επίσης υπηρεσίες συναρμολόγησης και συντήρησης Οικιακών Ψησταριών.

Καθώς και μελέτη, επίβλεψη επαγγελματικών χώρων, σέρβις επαγγελματικού εξοπλισμού και αναλώσιμα όπως (μαχαίρι γύρου, σχάρες, σούβλες και μοτέρ γύρου).

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα και έμπειρα στον τομέα των κατασκευών άτομα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες σας.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος Δαγκαλάκης Κωνσταντίνος είναι τελειόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε και Χημικός Πετρελαίου και Φ.Α και είναι πρόθυμος να σας λύσει οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί.