Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών

Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων ισχύουν τα εξής:
Εφόσον μας έχετε δηλώσει τηλεφωνικώς στο 2721110576 καθημερινές 9 π.μ. – 2 μ.μ. πως επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος, προχωράμε στην αντίστοιχη διαδικασία.

ΑΛΛΑΓΗ:
Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Την ίδια στιγμή που θα παραλάβετε τα νέα προϊόντα από εμάς, τότε προβαίνετε και σε ανταλλαγή χέρι-χέρι με το κούριερ της Speedex, στο οποίο παραδίδετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε. Αρκεί να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία και εν γένει να μη φέρουν αλλοιώσεις οι οποίες δεν υπήρχαν κατά την αποστολή του από εμάς. Σε αυτήν τη διαδικασία αλλαγής επιβαρύνεστε με το 1/2 της αξίας των μεταφορικών.

Οι αποστολές αλλαγής πραγματοποιούνται άμεσα εκ μέρους μας, εφόσον το προϊόν δεν βρίσκεται σε έλλειψη.

Σε περίπτωση έλλειψης, μπορείτε να προβείτε σε ένα από τα παρακάτω:
αίτημα επιστροφής χρημάτων,
να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν,
να αποκτήσετε ένα πιστωτικό υπόλοιπο ίσο με την αξία των προϊόντων που επιστρέφετε
να αναμένετε το αντίστοιχο χρονικό διάστημα για την αναπλήρωση του στοκ, εφόσον πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις (διαθεσιμότητα πρώτων υλών, αδειών προσωπικού κτλ).

Εάν επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν:

– Εάν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή (χρέωση αντικαταβολής: 2 ευρώ) ή με τραπεζική κατάθεση.

– Εάν το νέο προϊόν είναι μικρότερης αξίας σας αποστέλλουμε πιστωτικό κουπόνι για μελλοντική σας αγορά.

Όλες οι αλλαγές γίνονται με την τρέχουσα τιμή των προϊόντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται παρακράτηση του 1/2 του ποσού που καταβλήθηκε κατά την παραλαβή του προϊόντος. Οποιαδήποτε διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της Speedex. Δεν παραλαμβάνουμε με κανέναν άλλο τρόπο επιστροφές προϊόντων.

Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, η οποία αποστολή δεν παραλαμβάνεται από τον πελάτη, διατηρούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για αποζημίωση λόγω αθέτησης της συγκεκριμένης σύμβασης αγοράς εξ’ αποστάσεως.
Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, τυχόν έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη / πελάτη. Στην περίπτωση που χρεωθεί σε εμάς ποσό για έξοδα εμβάσματος διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης αγοράς.