15.00

Η ξύστρα από ανοξείδωτο χάλυβα έχει αιχμηρές άκρες που σάς επιτρέπουν να συλλέγετε εύκολα το υπερβολικό λίπος και τα υπολείμματα  τροφής. 

-12%
549.00

Θα λατρέψετε την μαγειρική απόδοση με τη σειρά Gem της Broil King. Έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί με δεξιοτεχνία για μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ψησταριά υγραερίου Gem συνδυάζει εξαιρετικά μαγειρικά αποτελέσματα σε μια εξαιρετικά καλή τιμή! Η σειρά Gem είναι ιδανική για οικίες με λίγο χώρο, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει ψήσιμο υψηλών προδιαγραφών!

99.90

Ιδανικό για τους λάτρεις της πίτσας, το σετ πίτσας της Broil King αποτελείται από μια ανοξείδωτη βάση με μεγάλες ανοξείδωτες λαβές και μια πέτρα πίτσας διαμέτρου 34 εκ. ιδιαίτερα ανθεκτική στις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας. Επίσης, η πέτρα είναι διπλής όψεως ώστε από την άλλη πλευρά να μπορείτε να ψήσετε και ψωμί. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα ξύλινο φτυάρι για να αφαιρείτε την πίτσα από την πέτρα, ειδικά σχεδιασμένο για να μην γλιστρά η πίτσα από την πέτρα καθώς βγαίνει από το μπάρμπεκιου.

59.90

Η πέτρα για πίτσα της Broil King, είναι ιδανική όχι μόνο για πίτσα αλλά και για ζύμες καθώς είναι κατάλληλη για τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο μπάρμπεκιού σας. Έχει διάμετρο 38 εκ. και είναι ανθεκτική στις ρωγμές που προκαλούν η υγρασία και η θερμοκρασία. Το μεγάλο πάχος της πέτρας (1,9 εκ.) βοηθάει στην καλύτερη κατανομή της θερμοκρασίας και επιπλέον στην καλύτερη μόνωση από την άμεση επαφή με τις φλόγες.

39.90

Κάθε πιτσαρία μπορεί να ορκιστεί ότι το σπουδαιότερο εργαλείο που χρειάζεται είναι ένα καλό ανοξείδωτο φτυάρι. Σχεδιασμένο με αναδιπλούμενη λαβή για οικονομία χώρου, το φτυάρι για πίτσα της Broil King δεν είναι μόνο για τους φανατικούς. Μαλακή αναδιπλούμενη λαβή με μεγάλη λάμα, εύκολο στο καθάρισμα.

39.00

40.00

Ο καθαρισμός της ψησταριάς είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα που βασανίζει αρκετό κόσμο.Εμείς έχουμε την λύση!

60.00

Η συναρμολόγηση είναι κάτι που για πολλούς είναι δύσκολο και χρονοβόρο.Εμείς είμαστε κοντά σας για να σας βγάλουμε από την δύσκολη αυτή δουλεία! 

40.00

Η συναρμολόγηση είναι κάτι που για πολλούς είναι δύσκολο και χρονοβόρο.Εμείς είμαστε κοντά σας για να σας βγάλουμε από την δύσκολη αυτή δουλεία! 

-13%
34.90

Πλαστικό δοχείο με στόμιο για εύκολη χρήση.

-17%
24.90

Το εξ’ολοκλήρου ανοξείδωτο κουτί καπνίσματος της Broil King είναι σχεδιασμένο για να τοποθετείται επάνω από το σύστημα Flav-R-Wave η και κατ’ευθείαν επάνω στην ψησταριά σας. Mε ένα εξελιγμένο καπάκι με δίοδο αέρα και λαβή, αυτό το επαγγελματικό κουτί καπνίσματος δεν φυσάει απλώς τον καπνό, αλλά κρατάει επίσης και τα υγρά για πρόσθετη γεύση.

-15%
109.90

Αναβαθμίστε την επιφάνεια ψησίματος του Keg 5000 της Broil King με το σετ σχαρών ψησίματος που περιλαμβάνει μία σχάρα από χυτοσίδηρο και μία δευτερεύουσα επιφάνεια ψησίματος από επιχρωμιωμένο ατσάλι. Η δευτερεύουσα σχάρα περιστρέφεται προσφέροντας μεγάλη ευκολία και λειτουργικότητα στο μπάρμπεκιού σας.