165.00

"Η πληροφορία είναι δύναμη. Το ασύρματο θερμόμετρο διπλής ένδειξης Dual Probe Remote Thermometer μετρά με απόλυτη ακρίβεια τη θερμοκρασία, τόσο στην καρδιά του φαγητού που μαγειρεύετε όσο και στο εσωτερικό του Big Green Egg σας. Το θερμόμετρο Dual Probe διαθέτει 2 αισθητήρες και έναν δέκτη, τον οποίο μπορείτε να παίρνετε μαζί σας. Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, ο δέκτης θα σας ειδοποιήσει αυτόματα (σε απόσταση έως 91 μέτρα). Πρόκειται για ένα όργανο ακριβείας, με το μοναδικό σχήμα της EGG, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Γι' αυτό το θερμόμετρο Dual Probe Remote Thermometer έχει μια σειρά από εργαστηριακές ρυθμίσεις θερμοκρασίας για το βοδινό, το μοσχάρι, το αρνί, το χοιρινό, τα πουλερικά, καθώς και για εννέα διαφορετικά είδη θηραμάτων (π.χ. πάπια και ελάφι). Μήπως θέλετε να προσαρμόσετε τις θερμοκρασίες με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις; Κι αυτό γίνεται. Οι αισθητήρες μετρούν θερμοκρασίες έως τους 380°C."

29.00

Το στρογγυλό ταψί Big Green Egg Round Drip Pan συλλέγει το λίπος, τους χυμούς και τα κομματάκια φαγητού που πέφτουν κατά το ψήσιμο και δεν τα αφήνει να καταλήξουν πάνω στα ξυλοκάρβουνα ή το convEGGtor. Γεμίστε το στρογγυλό αλουμινένιο ταψί με λίγο νερό για να αυξήσετε το επίπεδο υγρασίας μέσα στο EGG, κάνοντας τα πιάτα σας ακόμα πιο ζουμερά. Το ψήσιμο του κοτόπουλου απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες λίπους και χυμών. Κανένα πρόβλημα για το στρογγυλό ταψί Round Drip Pan! Τοποθετήστε μια βάση στήριξης ψησίματος Sittin' Poultry Ceramic Roaster ή Vertical Poultry Roaster μέσα στο ταψί σας και στη συνέχεια τοποθετήστε το ταψί πάνω στη σχάρα του Big Green Egg σας. Το ταψί Round Drip Pan έχει διάμετρο 27 cm, αντικολλητική επίστρωση (προφανώς!) και αντέχει άνετα σε θερμοκρασίες έως 232°C.

40.00

Με αυτό το αξεσουάρ, το νόστιμο κοτόπουλο γίνεται πεντανόστιμο. Τοποθετώντας ένα ολόκληρο κοτόπουλο ή μια ολόκληρη γαλοπούλα πάνω στην κεραμική βάση Ceramic Poultry Roaster θα του χαρίσετε μια τραγανή και χρυσαφένια πέτσα εξωτερικά, ενώ εσωτερικά θα γίνει υπέροχα ζουμερό. Θέλετε να προσθέσετε λίγη νοστιμιά παραπάνω; Γεμίστε την κεραμική βάση στήριξης με μπίρα, κρασί, μηλίτη ή/και μπαχαρικά. Το αποτέλεσμα; Η απόλυτη τελειότητα. Η βάση αυτή διατίθεται σε δύο μεγέθη, για κοτόπουλο (Chicken Roaster) ή γαλοπούλα (Turkey Roaster). Αν προσθέσετε λίγο ποτό στην κεραμική βάση Ceramic Poultry Roaster, το κοτόπουλο διαποτίζεται από τη γεύση της μπίρας, του κρασιού ή του λικέρ και γίνεται ακόμα πιο γευστικό. Η βάση για κοτόπουλο Chicken Roaster εφαρμόζει στα μοντέλα Small, Medium, Large, XLarge και 2XL, ενώ η βάση για γαλοπούλα Turkey Roaster στα μοντέλα Medium, Large, XLarge και 2XL."

20.00

"Το όρθιο κοτόπουλο με την μπίρα (beer can chicken) είναι μια κλασική αμερικάνικη συνταγή όπου το κοτόπουλο ψήνεται στερεωμένο πάνω σε ένα ανοιγμένο και μισογεμάτο κουτάκι μπίρας. Καθώς ψήνεται το κοτόπουλο, η μπίρα μέσα στο κουτάκι εξατμίζεται, κι έτσι το κοτόπουλο παραμένει τρυφερό και ζουμερό εσωτερικά. Σας ακούγεται δύσκολο; Δεν είναι, αν χρησιμοποιείτε τη βάση στήριξης ψησίματος Beer Can Chicken Roaster! Αυτή η στέρεη συρμάτινη βάση αγκαλιάζει το κουτάκι της μπίρας έτσι που να μην μπορεί να τουμπάρει. Μήπως να ψήσετε το κοτόπουλο και να πιείτε την μπίρα; Όχι, βάλτε την μπίρα κάτω από το κοτόπουλο. Η ανοξείδωτη βάση Beer Can Chicken Roaster είναι ιδανική για τη συγκεκριμένη συνταγή. Κι αν τοποθετήσετε τη βάση μέσα σε ένα ταψί Drip Pan, το λίπος που στάζει δεν θα φουντώνει τις φλόγες."

46.00

Η πολυχρηστική βάση Ribs and Roasting Rack είναι ιδανική για να ψήνετε μεγάλα κομμάτια κρέατος. Σε όρθια θέση θυμίζει πιατοθήκη και είναι κατάλληλη για μεγάλα κομμάτια κρέατος ή (γεμιστά) πουλερικά που χρειάζονται αργό μαγείρεμα. Αν τη γυρίσετε ανάποδα, γίνεται η ιδανική βάση για να ψήσετε χοιρινά παϊδάκια (spare ribs). Η συνεχής ροή του αέρα γύρω από τη βάση δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Απολύτως απαραίτητη για τους λάτρεις του κρέατος.  Επίσης, πάνω στη βάση Ribs and Roasting Rack μπορείτε να αφήσετε το κρέας σας να ξεκουραστεί, ώστε να γίνει ακόμα πιο ζουμερό. Συμβουλή: Συνδυάστε τη βάση σας με το επίσης ορθογώνιο ταψί Rectangular Drip Pan. Έτσι θα μπορέσετε να συλλέξετε το λίπος που στάζει από το κρέας και κατόπιν να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια εξαιρετική σάλτσα ψητού. Η βάση μπορεί να φιλοξενήσει κομμάτια κρέατος έως 5 kg.

58.00

Η πολυχρηστική βάση Ribs and Roasting Rack είναι ιδανική για να ψήνετε μεγάλα κομμάτια κρέατος. Σε όρθια θέση θυμίζει πιατοθήκη και είναι κατάλληλη για μεγάλα κομμάτια κρέατος ή (γεμιστά) πουλερικά που χρειάζονται αργό μαγείρεμα. Αν την γυρίσετε ανάποδα, γίνεται η ιδανική βάση για να ψήσετε χοιρινά παϊδάκια (spare ribs). Η συνεχής ροή του αέρα γύρω από τη βάση δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Απολύτως απαραίτητη για τους λάτρεις του κρέατος. Επίσης, πάνω στη βάση Ribs and Roasting Rack μπορείτε να αφήσετε το κρέας σας να ξεκουραστεί, ώστε να γίνει ακόμα πιο ζουμερό. Συμβουλή: Συνδυάστε τη βάση σας με το επίσης ορθογώνιο ταψί Rectangular Drip Pan. Έτσι θα μπορέσετε να συλλέξετε το λίπος που στάζει από το κρέας και κατόπιν να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια εξαιρετική σάλτσα ψητού. Η βάση μπορεί να φιλοξενήσει κομμάτια κρέατος έως 5 kg.

38.00

"Δώστε στο μαύρο κοτόπουλο ή την κότα Μπρες Γκολουάζ μια εξέχουσα θέση μέσα στο Big Green Egg σας με την κατακόρυφη βάση στήριξης ψησίματος Vertical Poultry Roaster. Με την ανοξείδωτη βάση Vertical Poultry Roaster, το κοτόπουλο ή η γαλοπούλα σας παραμένει σε όρθια θέση και σιγοψήνεται στο ίδιο του το λίπος. Έτσι το κρέας γίνεται απίστευτα ζουμερό εσωτερικά, ενώ σχηματίζεται μια γευστική και τραγανή κρούστα εξωτερικά. Δεν είναι καταπληκτικό; Η βάση Vertical Poultry Roaster διατίθεται σε δύο μεγέθη, για κοτόπουλο (Chicken Roaster) ή γαλοπούλα (Turkey Roaster). Συνδυάστε τη βάση στήριξης Vertical Poultry Roaster με το ταψί Big Green Egg Round Drip Pan για να συλλέξετε τους χυμούς και το λίπος του πουλερικού σας και να φτιάξετε τη βάση μιας γευστικής σάλτσας ψητού. Άλλη μια χρήσιμη συμβουλή: Το κοτόπουλο κόβεται ευκολότερα ενώ είναι ακόμα στερεωμένο στη βάση Vertical Poultry Roaster. Η βάση για κοτόπουλο Chicken Roaster εφαρμόζει στα μοντέλα Small, Medium, Large, XLarge και 2XL, ενώ η βάση για γαλοπούλα Turkey Roaster στα μοντέλα Medium, Large, XLarge και 2XL. "

25.00

Με τους δακτύλιους για το γκριλ Grill Rings, οι (γεμιστές) πιπεριές, οι ντομάτες και τα κρεμμύδια σας δεν θα πέφτουν στο πλάι την ώρα που ψήνετε στο γκριλ. Αυτό επιτυγχάνεται επειδή οι συγκεκριμένοι ανοξείδωτοι δακτύλιοι διαθέτουν μια ακίδα που συγκρατεί τα λαχανικά και τα φρούτα σας σταθερά στη θέση τους. Η ακίδα στη μέση των Grill Rings είναι καλός αγωγός της θερμότητας και εξασφαλίζει γρήγορο και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Όταν στερεώνετε τις γεμιστές πιπεριές ή τις ροδέλες κρεμμυδιού με τους δακτύλιους Grill Rings, δεν θα μπορούν να αλλάξουν καθόλου θέση. Φυσικά, εσείς μπορείτε να σκεφτείτε δημιουργικά και να χρησιμοποιήσετε τους δακτύλιους για να καρφώσετε γεμιστά μήλα, αγκινάρες ή ψητές πατάτες. Μία συσκευασία περιέχει τρεις δακτύλιους Grill Rings διαμέτρου 8 cm.

Εξαντλημένο
56.00

Ανοξείδωτο ταψί ιδανικό για το μαγείρεμα Paella.

35.00

"Το ορθογώνιο ταψί Rectangular Drip Pan μπορεί να συλλέξει με μοναδικό τρόπο το λίπος και τους χυμούς όταν, για παράδειγμα, ψήνετε κοτόπουλο στο γκριλ. Όμως, αυτό το πολυχρηστικό αλουμινένιο ταψί με αντικολλητική επίστρωση είναι επίσης ένας εξαιρετικός δίσκος ψησίματος που συνδυάζεται τέλεια με τη βάση ψησίματος Ribs and Roasting Rack. Αν τοποθετήσετε τη βάση Ribs and Roasting Rack μέσα στο ορθογώνιο ταψί Rectangular Drip Pan, θα συλλέξετε όλο το λίπος και τους χυμούς που απελευθερώνονται κατά το μαγείρεμα. Έτσι, δεν θα καταλήξουν πάνω στο ConvEGGtor ή τα ξυλοκάρβουνά σας. Μήπως είστε κολλημένος με την καθαριότητα όταν ψήνετε, μαγειρεύετε και καπνίζετε; Τότε αυτό το ορθογώνιο ταψί με διαστάσεις 35 x 26 cm είναι το ιδανικό ταίρι για εσάς."

-11%

Οικιακές ψησταριές

2XLARGE BIG GREEN EGG

4,278.00

2XLarge Big Green Egg: Το τέλειο EGG για μεγάλες εκδηλώσεις
Το 2XLarge Egg®είναι ένα εργαλείο με μεγάλες δυνατότητες σε μικρό πακέτο. Ο παγκόσμιας φήμης σχεδιασμός και η κατασκευή των ψησταριών κάρβουνου Big Green Egg είναι για ψήστες υψηλού επιπέδου. Οι ψησταριές Big Green Egg είναι κατασκευασμένες από ένα μυστικό Μεξικάνικο μείγμα κεραμικού υλικού με τη βοήθεια της NASA, που μπορεί να κρατά την θερμοκρασία σταθερή ακόμα και για 18 ώρες. Τα κεραμικά μέρη των ψησταριών Big Green Egg έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής.
Ο συνδυασμός του απόλυτου ελέγχου της θερμοκρασίας με τη μοναδική γεύση του ψησίματος σε κάρβουνο, καθιστά τις Big Green Egg το απόλυτο εργαλείο για πολλούς από τους κορυφαίους σεφ σε όλο τον κόσμο.

-19%

Οικιακές ψησταριές

MINIMAX BIG GREEN EGG

1,199.00

Minimax Big Green Egg: Το πιο συμπαγές μέλος της οικογένειας
Το Minimax Egg® είναι ένα εργαλείο με μεγάλες δυνατότητες σε μικρό πακέτο. Ο παγκόσμιας φήμης σχεδιασμός και η κατασκευή των ψησταριών κάρβουνου Big Green Egg είναι για ψήστες υψηλού επιπέδου. Οι ψησταριές Big Green Egg είναι κατασκευασμένες από ένα μυστικό Μεξικάνικο μείγμα κεραμικού υλικού με τη βοήθεια της NASA, που μπορεί να κρατά την θερμοκρασία σταθερή ακόμα και για 18 ώρες. Τα κεραμικά μέρη των ψησταριών Big Green Egg έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής.
Ο συνδυασμός του απόλυτου ελέγχου της θερμοκρασίας με τη μοναδική γεύση του ψησίματος σε κάρβουνο, καθιστά τις Big Green Egg το απόλυτο εργαλείο για πολλούς από τους κορυφαίους σεφ σε όλο τον κόσμο.