-13%
6.90

Ιδανικό για ξεκοκάλισμα για επαγγελματική χρήση.

-19%
430.00

Επαγγελματικό ηλεκτρικό πλατώ ψησίματος της εταιρείας Hendi, με ισχύ 2.4kW. Διαθέτει λεία πλάκα και είναι ιδανικό για υγιεινό ψήσιμο και κατάλληλο για όλα τα είδη τροφίμων όπως κρέατα και λαχανικά. Λειτουργεί με ρεύμα καθιστώντας την εγκατάστασή του πιο ευέλικτη στο χώρο της κουζίνας. Καθώς δεν διαθέτει βάση τοποθετείται σε ανοξείδωτο τραπέζι ή σε πάγκο εργασίας.

-15%
339.00

Επαγγελματικό ηλεκτρικό πλατώ ψησίματος της εταιρείας Hendi, με ισχύ 2kW. Διαθέτει λεία πλάκα και είναι ιδανικό για υγιεινό ψήσιμο και κατάλληλο για όλα τα είδη τροφίμων όπως κρέατα και λαχανικά. Λειτουργεί με ρεύμα καθιστώντας την εγκατάστασή του πιο ευέλικτη στο χώρο της κουζίνας. Καθώς δεν διαθέτει βάση τοποθετείται σε ανοξείδωτο τραπέζι ή σε πάγκο εργασίας. 

Εξοπλισμός μαζικής εστίασης

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ H90S

Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, πόρτα με διπλό τζάμι. – Πόρτα που δεν ζεσταίνεται και αφαιρείται για εύκολο καθάρισμα. – Το εσωτερικό είναι εν μέρει εμαγιέ και έχει εσωτερικό φωτισμό. – Θερμαίνεται με δύο αντιστάσεις και δύο ανεμιστήρες. – Η θερμοκρασία ρυθμίζεται από 50° έως 300˚C. – Άμεση εφύγρανση, λειτουργεί με κουμπί χειρός και ρυθμιζόμενη μικροβαλβίδα στο στόμιο εισαγωγής. – Στόμιο εισαγωγής νερού που συνδέεται στην παροχή ύδατος και στόμιο αποστράγγισης στο πίσω μέρος. – Το χρονόμετρο ρυθμίζεται από 0 έως 120 λεπτά. – Ο φούρνος χωράει 4 δίσκους με μεσοδιαστήματα 70 mm. – Περιλαμβάνονται 4 δίσκοι (438x315 mm).

Εργαλεία παρασκευής πίτσας

ΣΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΕΣ

6.90

Με βάση από συρμάτινο πλέγμα. – Ιδανικές για ομοιόμορφο ψήσιμο

Εργαλεία παρασκευής πίτσας

ΤΑΨΙ ΠΙΤΣΑΣ

9.90

Από ατσάλι ειδικής κατεργασίας (blue steel). – Ιδανικό για ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας κατά το ψήσιμο.

-17%
499.00

– Πλευρές από σκληρυμένο γυαλί και πρόσοψη με καμπύλο τζάμι. – Περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι. – Μεγάλη γυάλινη πόρτα στο πίσω μέρος – επιτρέπει πλήρη πρόσβαση στο εσωτερικό. – Καθαρίζεται εύκολα. – Αφαιρούμενος δίσκος για ψίχουλα. – Η θερμοκρασία ρυθμίζεται μέχρι 85°C. – Περιλαμβάνονται 2 σχάρες με λεπτό πλέγμα GN 1/1 κατάλληλες για μικρά προϊόντα.

-20%
399.00

Πλευρές από σκληρυμένο γυαλί και πρόσοψη με καμπύλο τζάμι.

-7%
27.90

Θερμοανθεκτικά μέχρι 250˚C. Από δέρμα αγελάδας. Με ιδιαίτερα μεγάλο μήκος για να προστατεύεται ο πήχης.

-5%
22.90

Ανθεκτική στη θερμότητα μέχρι 250℃ . Άνετη εφαρμογή.

-6%
16.90

– Από συμπιεσμένες ίνες ξύλου, αντέχει θερμοκρασίες μέχρι 175°C. – Η υψηλή πίεση που χρησιμοποιείται κατά την παραγωγή της κάνει τις επιφάνειες κοπής ισχυρότερες από το κανονικό ξύλο. – Δεν χρειάζεται συντήρηση (δεν χρειάζεται λάδι ή χλώριο). – Λαβή με οπή για να διευκολύνει το κρέμασμα. – Το χρώμα γίνεται πιο σκούρο με τη χρήση και αποκτά πιο φυσική εμφάνιση

Εργαλεία παρασκευής πίτσας

Φτυάρι Πίτσας Hendi

20.90

Από ανθεκτικό ξύλο, θερμοανθεκτικό - χρησιμοποιείται ως φτυάρι ή ως δίσκος σερβιρίσματος