Τρόποι Αποστολής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η συνεργαζόμενη εταιρία κούριερ είναι η Speedex.

Για μικρά δέματα (έως 2 κιλά)

Για παραγγελίες από 60 ευρώ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν για 2 κιλά βάρος με πληρωμή μέσω κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για παραγγελίες κάτω των 60 ευρώ το κόστος αποστολής ανέρχεται στο ποσό των 3,00 ευρώ τα πρώτα 2 κιλά και 1 ευρώ το κάθε επιπλέον κιλό.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ.

 

Για μεγάλα δέματα

Δωρεάν παράδοση για αγορές από 150 ευρώ και άνω εντός της Καλαμάτας και έως 30 κιλά βάρος με παράδοση στην πόρτα του πελάτη. Η υπηρεσία δεν υποστηρίζει ανέβασμα σε όροφο.

Για μεγάλα δέματα η μεταφορά γίνεται από την Tyros Trans και παράδοση εντός της Καλαμάτας το κόστος ανέρχεται στα 5 ευρώ για παράδοση στο πεζοδρόμιο του πελάτη έως (30 κιλά δέμα).

Για παράδοση δέματος (έως 30 κιλά) σε όροφο το κόστος ανέρχεται στα 8 ευρώ.

Για παράδοση δέματος (>30 κιλά) σε όροφο το κόστος ανέρχεται στα 13 ευρώ.

Για παράδοση δέματος (έως 30 κιλά) για τις υπόλοιπες περιοχές της Μεσσηνίας το κόστος ανέρχεται στα 12 ευρώ για παράδοση στην πόρτα του πελάτη και στα 15 ευρώ για ανέβασμα σε όροφο.

 

Για μεταφορές σε άλλες περιοχές της Ελλάδας το κόστος για μεγάλα δέματα υπολογίζεται κατά περίπτωση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (2721110576).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας η αποστολή της θα πραγματοποιηθεί εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων

  1. Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης η της απόδειξης. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Παράδοση εντός της Ελληνικής Επικράτειας

  1. Η BBQ Specialist θα κάνει τις παραδόσεις των προϊόντων με τη Speedex
  2. Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:

α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση

β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών

γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας η ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλ: 2721110576 τις εργάσιμες ημέρες από 9.00 έως 14.00.