Τρόποι Αποστολής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα δέματα μέχρι 10 κιλά αποστέλλονται με κούριερ στην διεύθυνση του πελάτη με κόστος 3,90€ τα πρώτα 2 κιλά και 1,50€ κάθε επιπλέον κιλό.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ.

Για μεγάλα δέματα

Τα δέματα από 10 κιλά και πάνω αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία και με κόστος 35€ για την Αθήνα και 50€ για την Θεσσαλονίκη. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την μεταφορική εταιρία της επιλογής και να έρθει ο ίδιος σε συνεννόηση μαζί της, χωρίς να χρεωθεί κάποιο κόστος μεταφορικών από εμάς, αρκεί να γράψει το όνομα της μεταφορικής εταιρίας στα σχόλια της παραγγελίας ή να μας ειδοποιήσει άμεσα για αυτήν.

Δωρεάν μεταφορικά

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά της παραγγελίας σας με συνεργαζόμενα οχήματα χωρίς κανένα κόστος για εσάς, σε όλες τις περιοχές για προϊόντα μέχρι 2 κιλά βάρος και με τιμή 80€ και άνω.

Για μεταφορές σε άλλες περιοχές της Ελλάδας το κόστος για μεγάλα δέματα υπολογίζεται κατά περίπτωση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (2721110576).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας η αποστολή της θα πραγματοποιηθεί εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων

  1. Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης η της απόδειξης. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Παράδοση εντός της Ελληνικής Επικράτειας

  1. Η BBQ Specialist θα κάνει τις παραδόσεις των προϊόντων με τη Speedex
  2. Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:

α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση

β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών

γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας η ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλ: 2721110576 τις εργάσιμες ημέρες από 9.00 έως 14.00.