-7%

Οικιακές ψησταριές

PERFORMANCE CORE B CABINET 3 – CHAR-BROIL®

649.00

Performance Core

Η εταιρία Char-Broil έπειτα από 74 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο των Bbq, παρουσιάζει την νέα της σειρά Performance Core. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ψησταριά σε προσιτή τιμή που όμως μπορεί να ανταπεξέλθει με χαρακτηριστική άνεση σε κάθε μαγειρική πρόκληση.

49.00

Ανταλλακτικό σετ μαντεμένιας σχάρας και ανοξείδωτης πλάκας (Tru-Infrared system )

34.00

Η σχάρα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδανική για ένα αρωματικό μαγείρεμα σε κάρβουνο καθώς και σε σχάρες αερίου. Ιδανική για λαχανικά και ψάρια σε φέτες. Το μοτίβο της επιφάνειας εξασφαλίζει το βέλτιστο ψήσιμο του φαγητού σας στο μπάρμπεκιου. Η σχάρα είναι εύκολο να καθαριστεί και ακόμη και σε πλυντήριο πιάτων.

53.00

Ανταλλακτικό σετ μαντεμένιας σχάρας και ανοξείδωτης πλάκας (Tru-Infrared system )

49.00

ΓΕΝΙΚΑ SKU 140780 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Διαστάσεις (εκ.) 43 x20 Βάρος kg / ml 3.50

Αξεσουάρ

ΣΟΥΒΛΑ ALL STAR

165.00

Το All-Star ανταποκρίνεται πραγματικά στο όνομά του – και το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ του. Με το All-Star rotisserie κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, μπορείτε να μεγαλώσετε με το μπάρμπεκιου σας – ακόμα και όταν ο χώρος είναι εξαιρετικός. Χάρη στον ενσωματωμένο κινητήρα, η σούβλα περιστρέφεται συνεχώς, ώστε το φαγητό σας να μπορεί να μαγειρεύεται ομοιόμορφα. Αυτό το rotisserie ταιριάζει απόλυτα στο All-Star Gas ή στο All-Star Electric.

199.00

Σούβλα με μπαταρίες μήκους 80 εκ.

Εξαντλημένο
285.00

Κιτ σούβλας μήκους 70 εκ

185.00

Για νόστιμα ψητά, με τη σούβλα BBQ της Char Broil δεν χρειάζεται να βγαίνουμε απο το σπίτι μας. Περιέχει μία ράβδο σούβλας από ένα κομμάτι που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις περισσότερες ψησταριές από 2 έως 4 σχάρες. Οι σούβλες είναι ιδανικές για το ψήσιμο πουλερικών, ψητών, φιλέτων, ακόμη και λαχανικών. Απλά περάστε τα κρέατά σας, τοποθετήστε τα στην ψησταριά αερίου και τα ψητά θα γίνουν ομοιόμορφα απίστευτα τρυφερά και ζουμερά. Ταιριάζει με Char-Broil Platinum, Professional, Performance, Gas2Coal. Κορυφαία κατασκευή ανοξείδωτου χάλυβα.

Αξεσουάρ

ΣΟΥΒΛΑ BBQ

89.00

Για νόστιμα ψητά, με την σούβλα BBQ της Char Broil δεν χρειάζεται να βγαίνουμε απο το σπίτι μας. Περιέχει μία ράβδο σούβλας από ένα κομμάτι που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις περισσότερες ψησταριές από 2 έως 4 σχάρες. Οι σούβλες είναι ιδανικές για το ψήσιμο πουλερικών, ψητών, φιλέτων, ακόμη και λαχανικών. Απλά περάστε τα κρέατα σας, τοποθετήστε τα στην ψησταριά αερίου και τα ψητά θα γίνουν ομοιόμορφα απίστευτα τρυφερά και ζουμερά.