Ψυγείο πάγκος της εταιρείας Inomak με χωρητικότητα 571 λίτρα

Σειρά Prunus

Θάλαμοι Συντήρησης ή Κατάψυξης με Γυάλινες ΠόρτεςΠροβάλετε στο κοινό σας τις αξίες της ομάδας σας με όμορφα τοποθετημένες πρώτες ύλες!

Τα οκτώ Μοντέλα Θαλάμων της Σειράς Prunus αποτελούν τα απόλυτα εργαλεία διαχείρισης και προβολής αποθεμάτων, συμβάλλοντας στην ομαλότερη λειτουργία τόσο της επαγγελματικής κουζίνας σας όσο και της επιχείρησής σας συνολικά.Σημαντικά χαρακτηριστικά των Θαλάμων Συντήρησης της INOMAK Refrigerators είναι ο προστατευμένος έναντι της διάβρωσης εξατμιστής και οι κατάλληλες σχάρες για την όρθια αποθήκευση μπουκαλιών.Τα προϊόντα της Σειράς Prunus είναι ιδανικά για ανοικτές κουζίνες, καθώς και για γρήγορο και εύκολο έλεγχο αποθεμάτων. Με αυτά τα ψυγεία δεν θα ξεμείνετε ποτέ από υλικά! Ακόμη, είναι άκρως κατάλληλα για mini-markets και περίπτερα, καθώς σας απελευθερώνουν από περιττές δεσμεύσεις.Από φέτος, προστίθενται τέσσερα νέα μοντέλα τα οποία λειτουργούν με το Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R290 και προσφέρουν εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας, σε ποσοστό μεγαλύτερο από 20%!

Εξοπλισμός μαζικής εστίασης

INOMAK Έγχρωμα Ψυγεία Πάγκοι

Ψυγεία Πάγκοι βαμμένα με υψηλής ποιότητας ανθεκτική ηλεκτροστατική βαφή για γενική επαγγελματική χρήση. Όλα τα ψυγεία μας ξεχωρίζουν για τον Heavy-Duty χαρακτήρα και τη μακροβιότητά τους!Όλα τα μοντέλα με ανοξείδωτη πόρτα και συρτάρια είναι πιστοποιημένα για την Ενεργειακή τους Κλάση, ενώ τα μοντέλα με γυάλινη πόρτα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ίδιες αρχές.Όλοι τα Ψυγεία κατασκευάζονται και με το φυσικό Ψυκτικό Υγρό R-290 για περισσότερο από 40% εξοικονόμηση ενέργειας και εντυπωσιακές για την τιμή τους, ενεργειακές κλάσεις!Τα Ψυγεία της ΙΝΟΜΑΚ Refrigerators, καλύπτονται από 2 έτη εγγύηση στα μηχανικά τους μέρη!

Το Ανοξείδωτο Ουδέτερο Ερμάριο αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές ανοξείδωτες κατασκευές της ΙΝΟΜΑΚ Refrigerators! Σταθερή αξία για περισσότερο από δύο δεκαετίες, είναι η επιτομή της απλότητας και της λειτουργικότητας και βρίσκεται πάντοτε σε εξαιρετική τιμή σε σχέση με την ποιότητά του.Εκτός της κλασικής επιλογής με συρόμενες ανοξείδωτες πόρτες, κατασκευάζεται και με αμπάρι ή με συρτάρια για περισσότερη ευελιξία στη χρήση του!

Το ερώτημα «Συναρμολογούμενο τραπέζι εργασίας ή σταθερό;» είναι το σύνηθες δίλημμα κατά την αγορά ενός τραπεζιού εργασίας – και όχι μόνο. Η δική μας απάντηση σε αυτό το δίλημμα είναι «Συναρμολογούμενο»!Πρόσφατα επανασχεδιασμένα, τα Λυόμενα Τραπέζια μας είναι πιο στιβαρά και πιο εύκολα στη συναρμολόγησή τους από ποτέ, ενώ διατηρούν το πλεονέκτημα της απλής αποθήκευσης και μεταφοράς!